PRODUK & SERVIS

Kabinet Dapur Cantik Dari Pergau Kitchen

PRODUK KAMI

Kami menerima tempahan pelbagai jenis produk hiasan dalaman rumah yang berkualiti dan mampu milik mengikut rekabentuk terkini dan moden seperti cabinet dapur, wardrobe pakaian, cabinet tv dan cabinet kasut.

Kawasan servis kami merangkumi

KELANTAN

TERENGGANU

Informasi
JENIS MATERIAL PRODUK

Kami menyediakan pelbagai material untuk memenuhi pilihan anda

Untuk melamine chipboard, kami menggunakan Mieco Decorative MFC yang mana MIECO chipboard yang berpermukaan melamine yang tahan kelembapan dan sesuai diguna bagi kawasan seperti dapur.
Rekabentuk Mieco menjadi pilihan pereka terkemuka dari Asia dan Eropah yang memenuhi keperluan kualiti daripada pelbagai standard serta keperluan pelanggan.

Mieco memberi penekanan kepada pengeluaran chipboard dan produk berasaskan kayu yang berkualiti tinggi yang tahan kepada kelembapan.

Pintu kaca 3g & 4g sebenarnya adalah kaca semburan yang disokong dengan papan di
belakangnya supaya pintu jenis ini menjadi semakin berat dan kukuh. Pelanggan kami amat suka pintu jenis ini kerana ia menjadikan dapur mereka lebih luas dan lebih cantik. Terdapat banyak pilihan warna yang boleh dipilih dan mudah dipadankan dengan warna dinding anda

Granit adalah batu semulajadi yang dipotong dalam keadaan semulajadi dan kemudian digilap untuk digunakan di rumah.

Tidak mudah calar dan mampu menahan perubahan suhu

HPL adalah singkatan kepada “High Pressure Laminate” yang terdiri daripada teras kertas pulpa dan resin, dengan lapisan atas resin melamin: bahan yang sangat keras dengan tahap rintangan awal dan lelasan yang tinggi. Bahan ini juga tahan terhadap pembersih dan pelarut pencuci yang kuat.

Lembaran fenolik adalah bahan yang keras dan padat yang dibuat dengan menggunakan haba dan tekanan ke lapisan kertas atau kain kaca yang diresapi dengan resin sintetik.
Lapisan laminasi ini biasanya terdiri daripada kertas selulosa, fabrik kapas, kain benang sintetik, kain kaca atau kain tanpa kain

Antara Hasil Kerja Kami

DARI PERGAU KITCHEN

Dapatkan Konsultasi Percuma Anda!